En helt særlig udformning

Den nye tallerken er i en helt særlig udforming, med et indhak øverst, således den passer i de fleste bakkeborde på din højstol.

Sugekopper på både tallerken & skål

Du finder en bred sugekop under både skål og tallerken, således at servicen bliver hvor den skal – nemlig på bordet og ikke på gulvet. Mindre tid på oprydning, mere tid til sjov. 

Låg låg låg – fik vi sagt låg? 

Vi lever i en tid, hvor madspil er en af de helt store overskrifter. Derfor har vi gjort vores for at gøre det nemmere at opbevare dit barns rester til senere. Derfor finder du låg til både tallerken og skål, som kan danne lufttæt vakuum omkring maden. 

Hagesmæk med stor lomme

Det var vigtigt for os at lave en hagesmæk, hvor lommen ikke klapper sammen om sig selv. Hagesmækken er derfor støbt efter barnets brystkasse og skråner udad således at den nemt griber mad på afveje. 

Nemmere opvarmning og opbevaring af mad

Rillo’s produkter er lavet i silikone, som tåler både opvaskemaskine, fryser, mikroovn og ovn helt op til 200°. Desuden optager silikone ikke varme på samme måde som plastikservice. Det har derfor aldrig været nemmere at opvarme og opbevare dit barns mad. 

Fødevaregodkendt silikone helt uden skadelig kemi

Vi skal passe på vores børn, og derfor er alle produkter lavet i den bedste silikone på markedet. Helt fri for skadelig kemi såsom BPA, PVC og phthalater. 

Et kæmpe farveudvalg

Med hele 14 farver i sortiment og flere under udvikling, tør vi godt sige, at der helt sikkert et sæt som matcher din personlige stil.