RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

REN SILIKONE

Produkter lavet i ren silikone kan vaskes under rindende vand med en mild sæbe.
Lad efterfølgende produktet lufttørre helt.

TRÆ- OG METALDELE

Aftør med en fugtig klud, eller spotclean silikoneperlerne med vand og en mild sæbe. Træ- og metaldele må ej lægges i blød . Lad produktet lufttørre helt.

MÆTNING AF TRÆ

Har trædelene på dit produkt behov for at blive mættet på ny, kan dette nemt gøres med en let slibning (evt. med en neglefil) og et lag smagsneutral olie.

SPØRGSMÅL OG SVAR

ER PRODUKTERNE SIKRE?

Sikkerhed er vores absolut højeste prioritet, og vi er derfor yderst rigide i vores test af produkterne. Alle silikoneprodukter er certificeret fødevaregodkendt, og indeholder derfor ikke skadelige kemikalier såsom BPA, PVC og phthalater. Du kan trygt lade din baby putte produkterne i munden. 

ER DER GARANTI PÅ PRODUKTERNE?

Vi stiller desværre ikke garanti grundet produkternes natur og den almindelige slidtage, som her følger med. Af hygiejnemæssige årsager anbefales det desuden, at suttekæder og bideringe udskiftes med jævne intervaller.

HVILKE FORSENDELSESMULIGHEDER HAR JEG?

Vi tilbyder forsendelse med DAO, hvor du kan vælge imellem direkte levering eller pakkeshop, samt GLS pakkeshop. Ved bestillinger på over 1 kg sendes pakken med GLS. Yderligere vil du opnå gratis fragt ved bestillinger over 499,-. Dette vil automatisk fremgå i kurven.

TILBYDER I PRISJUSTERINGER?

Vi tilbyder kun prisjusteringer i tilfælde hvor varen er stærkt nedsat (udgående varer) indenfor 3 dage af dit køb. Vi tilbyder ikke prisjusteringer ved salgsfremmende tiltag (udsalg).

FORHANDLER I B2B?

Det gør vi! Udfyld vores kontaktformular eller send os en mail på kontakt@rillobaby.dk, med de relevante informationer:

  • Virksomhedens navn
  • Webshop eller fysisk butik
  • Dit nuværende produktportefølje
  • Eventuelle brands du samarbejder med
  • Din hjemmeside
  • Navn, CVR nr., Adresse, Telefonnr.
  • Anden relevant information

SIKKERHED

Alle vores produkter overholder dansk standard for produkter til børn
Vi forstår vigtigheden i at tilbyde et sikkert produkt, som trygt kan benyttes af dit barn. Materialerne er nøje udvalgt, og produkterne er testet for deres slidstyrke.

Sikkerheden er vores absolut første prioritet, og vi anbefaler derfor at du: 

GIVER DIT PRODUKT ET LILLE RYK

Du bør altid inspicere dit produkt for synlig slid inden brug. Dette kan du gøre ved at vride og rykke let i produktet, mens du undersøger det.

Du er ansvarlig for, at produkterne håndteres forsvarligt og sikkert omkring barnet.