Bag Rillo står kæresteparret Julie og mark

En tilfældighed startede en drøm. Da jeg mødte Mark for 5 år siden, var han allerede godt på vej til at åbne sin egen skiltevirksomhed. Yderligere kommer han fra en familie, hvor mange også er selvstændige, mens hele den verden var langt væk fra den virkelighed jeg befandt mig i. Jeg planlagde rent faktisk at blive skolelærer. 

Men skæbnen ville det anderledes. Rillo blev født som et lille hobbyprojekt, hvor suttekæder og bideringe blev specialdesignet til at matche kundens ønsker. 

Dette blev taget fantastisk godt imod, og ikke længe efter opstart, var der dagligt mange bestillinger, som skulle laves, renses og sendes. Langsomt begyndte jeg at drømme om større ting for min lille ‘biks’. 

Med Marks hjælp påbegyndte vi, hvad der føles som en uendelig lang proces. Producenter skulle findes, en hjemmeside skulle udvikles, emballage skulle designes osv. Alt imens har Mark haft sin egen skiltevirksomhed at passe, og jeg har haft mit studie.

Men lange nætter og minimal fritid har båret frugt, og nu er vi endelig klar til at slå dørene op for det helt nye Rillo. Man må godt være stolt når man sådan har knoklet ikke?

//Julie

følg os på instagram for inspiration og behind the scenes